CCU3 and Cloudmatic

Support for our english speaking visitors

Moderator: Co-Administratoren

Antworten
Robertine
Beiträge: 2
Registriert: 26.08.2020, 22:14
System: CCU

CCU3 and Cloudmatic

Beitrag von Robertine » 26.08.2020, 22:22

Hello,
I had my CCU3 working for 1 year and yesterday I was noticed about a new update (3.47.xx -> 3.53.xx). I decided to apply the update and it was a bad idea. First, during the upgrade the usb key broke down for unknown reason. Then, I could not any more access to my CCU3 with pocketcontrol HM on my iPhone via Cloudmatic. Here, I decided to reset the box. Now, I can't understand how to link my existing Cloudmatic account to CCU3 because in the settings when I clic on the Cloudmatic button, it only propose me to register for a new subscription. Could you please indicate me how to establish that connection?

thank you very much!
Rob

tomi_cc16
Beiträge: 997
Registriert: 30.11.2013, 16:35
Wohnort: Mordor
Hat sich bedankt: 20 Mal
Danksagung erhalten: 31 Mal

Re: CCU3 and Cloudmatic

Beitrag von tomi_cc16 » 27.08.2020, 08:46

Have you done no backup before the update?

Regarding Cloudmatic- go to their website login with your data and than you have to install manually the key on your CCU3. (Use google chrome to translate the page)
http://kb.easy-smarthome.de/CloudMatic_ ... stallieren

You can also contact their support for help:
https://support.easy-smarthome.de/supportrequest.html

Robertine
Beiträge: 2
Registriert: 26.08.2020, 22:14
System: CCU

Re: CCU3 and Cloudmatic

Beitrag von Robertine » 28.08.2020, 21:28

thank you very much, it worked!

Antworten

Zurück zu „HomeMatic - english“